Milf (18) tapet peuter vast aan muur

Een achttienjarige moeder uit de Amerikaanse staat Nebraska is veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien dagen wegens kindermishandeling. Jayla Hamm heeft samen met haar negentienjarige vriend Corde Honea haar 22 maanden oude zoontje vastgetapet aan een wand.

Op foto's is te zien hoe de jonge moeder het ventje met ijzersterke ducttape op een muur heeft vastgeplakt, in zeer oncomfortabele houdingen. Hierna maakten de ouders lachend foto's van de huilende peuter. Een andere foto toont het jongetje met beide vuistjes vastgetapet aan de wand.

De pesterijen gingen echter nog verder. Op een foto is te zien dat ze de favoriete tuitbeker van het kereltje aan de wand hebben geplakt. Deze hangt op een hoogte waar hij natuurlijk net niet bij kan.

De mishandeling kwam aan het licht toen de moeder alle foto's van de pesterijen op haar MySpace-pagina zette. Op haar profiel, dat nog immer actief is, geeft ze aan depressief te zijn. De moeder is veroordeeld tot tien dagen cel en blijft twee jaar onder toezicht staan. Haar zoontje is uit huis geplaatst.

Honea is echter weer een heel ander verhaal. Vriendlief draait voor drie tot vijf jaar de bak in. Hij is namelijk ook betrapt op inbraak en het bezit van een vuurwapen.

MySpace
Hamm's MySpace-pagia. Alle overige foto's zijn hier te zien