Belg verkracht meisje (14) vier uur lang

Een 39-jarige Belg is opgepakt omdat hij op beestachtige wijze een 14-jarig meisje vier uur lang heeft verkracht, vastgebonden, mishandeld en geprobeerd te wurgen.

Het Franse slachtoffertje wandelde door een bos in het Zuid-Franse Argèles-Gazost, op deze manier kon zij een stuk afsnijden op weg van een vriendinnetje naar huis. Plotseling werd zij gegrepen door de Belg, die volgens Het Nieuwsblad als dakloze in het bos overnachtte.

Het meisje ging door een vier uur durende hel. De man verkrachtte haar en heeft haar geprobeerd te wurgen. Vervolgens bond hij haar met haar eigen kleren vast aan een boom en begon haar te slaan. Het meisje wist zichzelf uiteindelijk te bevrijden en vluchtte naar huis.

Dankzij de beschrijving van de dader, die het meisje heeft gegeven, kon de politie de man maandag in hetzelfde bos oppakken. De Belg bekende meteen en verklaarde dat hij zijn sadomasochistische neigingen niet kon onderdrukken. Het bleek niet de eerste keer te zijn geweest dat de man in de fout ging. Jaren geleden heeft hij al eens een gevangenisstraf van negen jaar uitgezeten wegens verkrachting.