Nieuwe bh voorkomt hangborsten

Goed nieuws voor vrouwen die de dertig inmiddels zijn gepasseerd. Een Britse vinding maakt een einde aan een uitgezakte voorgevel. Sterker nog, deze beha maakt de boezem meteen tien jaar jonger.

Volgens de makers van de Ultimo ICON-beha heeft het ontwikkelen van het stuk lingerie twee jaar en vele tonnen gekost. De bh is speciaal ontworpen voor jongere vrouwen om hangtieten tegen te gaan. Ook oudere vrouwen kunnen het wondermiddel dragen; hen helpt het de borsten er tien jaar jonger uit te laten zien.

De fabrikant noemt de bh dan ook de oplossing tegen hangborsten en heeft patent aangevraagd op het unieke ontwerp. De Ultimo ICON bevat microscopisch kleine vezels samengeperst schuim die helpen de buste te ondersteunen en te vormen.

Voordat de bh werd gelanceerd, werd deze aan enkele zware proeven onderworpen. Zo is deze 24 uur achtereen uit elkaar gerekt en getest door honderd vrouwen. Alle proefpersonen waren enthousiast over de werking. De bustehouder is vandaag op de markt gebracht en kost omgerekend iets meer dan twintig euro.