Keytar in Rock Band 3?

Afgelopen week berichtte we al dat er mogelijk keyboards in Rock Band 3 zouden zitten. Nu heeft een (betrouwbare) bron verteld aan de website ARS Technica dat er geen keyboard zal zijn maar een keytar. Voor de mensen die de jaren '80 gemist hebben, een keytar is een soort keyboard dat je met een gordel over je schouder heen hangt net als een gitaar. De keytar zal het enige nieuwe instrument worden.

De instrumenten voor Rock Band 3 zullen gemaakt gaan worden door Mad Catz (dit is al zeker), Harmonix zal alleen de software maken en EA gaat de software uitgeven. De bron heeft ook aangegeven dat er mogelijk een PRO mode in Rock Band 3 zal zitten, met deze mode zal je zelfs misschien wel wat echte technieken kunnen leren voor een echt instrument. Het schijnt daarom ook dat Mad Catz de instrumenten zo maakt dat ze meer lijken op een echt instrument.

Mad Catz gaat verschillende bundels met instrumenten uitbrengen zodat je makkelijk de instrumenten kan halen die je wilt hebben, de keytar en de PRO mode blijven geruchten maar waarschijnlijk zal alles op de E3 duidelijk gemaakt gaan worden.

Keytar
Keytar?