Groepsseks met 7-jarige schokt VS

Een zedenschandaal in Trenton, de hoofdstad van de Amerikaanse staat New Jersey, heeft geleid tot geschokte reacties. Een 15-jarig meisje dat zichzelf prostitueerde, is inmiddels aangehouden omdat ze ook optrad als pooier voor haar 7-jarige zusje. Zondag werd het jongste meisje nog verkracht door een groep mannen.

Meerdere Amerikaanse media meldden vandaag dat de politie een dag eerder een inval verrichtte in het verloederde appartementencomplex waar het seksueel misbruik zou hebben plaatsgevonden. Tijdens de actie werden 27 personen aangehouden, voor een reeks delicten die overigens in de meeste gevallen geen verband hielden met het seksschandaal.

Woensdag werd al een 20-jarige man gearresteerd, die het 15-jarige meisje zou hebben betaald om seks te hebben met haar en haar zusje. De oudste zus zou als oppas hebben gefungeerd voor de 7-jarige. Ze gaf zeven jongens en mannen echter toestemming om tegen een vergoeding seks te hebben met het kind.

Het bewuste appartement staat bij buurtbewoners bekend vanwege de vele feesten die er worden gehouden door jongeren. Die zouden tot diep in de nacht drugs en drank gebruiken en overlast veroorzaken voor de buren.