Tienermeisje verhuurt stiefzusje (7) aan 7 mannen

Een vijftienjarig meisje uit de stad Trenton, in de Amerikaanse staat New Jersey, heeft haar zevenjarige stiefzusje op een gruwelijke manier uitgebuit. De tiener heeft het meisje zondag verhuurd aan maar liefst zeven mannen en jongens, die vervolgens met haar seks hebben gehad.

De politie van Trenton heeft vandaag verklaard dat het voorval zich heeft voorgedaan tijdens een weekendfeestje bij haar in de buurt. Na het seksueel misbruik deed het meisje haar kleren weer aan waarna het huilende meisje met twee vreemden meeliep naar huis. Zij heeft zich later in het ziekenhuis aan haar verwondingen moeten laten behandelen.

Het achtergebleven tienermeisje zou vervolgens ook zichzelf hebben verhuurd voor seks met andere aanwezigen op het feest. Haar wordt nu aanranding, het aanzetten tot prostitutie en andere misdrijven ten laste gelegd.

De politie is naarstig op zoek naar de mannen en jongens die zondag op het feest aanwezig waren. Beide meisjes werden door hun ouders als vermist opgegeven. Toen het jongste meisje eenmaal thuiskwam, zat de politie haar al op te wachten.