Schuitema: "Geen adviseursrol Van Raaij"

Gisteren kon je op FOK!sport lezen dat Harry van Raaij als adviseur zou terugkeren bij PSV. Vandaag zijn we weer een dag verder en geeft Frits Schuitema, voorzitter van de Raad van Commissarissen bij PSV, alweer aan dat er geen sprake is van een adviseursrol bij PSV.

"Daar is geen behoefte aan. We hebben binnen de club meer dan voldoende capabele personen met een duidelijke mening," aldus Schuitema tegenover het AD. Eerder dit jaar stapte oud-voorzitter Van Raaij uit het stichtingsbestuur van PSV na een meningsverschil met Schuitema en leverde vervolgens forse kritiek op de voorzitter van de RvC. Onlangs voerde Van Raaij gesprekken met de nieuwe algemeen directeur bij PSV, Tiny Sanders. 

"Het is logisch dat Sanders praat met mannen als Van Raaij en Guus Hiddink, die een belangrijke rol hebben vertolkt bij PSV," aldus Schuitema. "Maar ik was totaal verrast door de publicaties over een mogelijke adiviseursrol voor Van Raaij. Daar is binnen de directie en de Raad van Commissarissen niet over gesproken."