Hispania Racing: "Het was een geweldig weekend"

Voor Hispania Racing duurde de Grand Prix van Bahrein slechts zestien ronden. Het Spaanse team reed afgelopen vrijdag de eerste meters in de Formule 1 waarbij de eerste vrije training de shakedown was. Bruno Senna kwam nog tot redelijk wat meters, terwijl Karun Chandhok in het hele weekend slechts vijf ronden heeft kunnen rijden.

Chandhok maakte al in de tweede ronde van de race een crash mee en viel uit met schade. "Sorry daarvoor. Het was nog maar mijn vijfde ronde op dit circuit. Op het nieuwe gedeelte raakte ik een hobbel. Ik wil mijn monteurs en mijn team bedanken voor een geweldig weekend met veel slapeloze nachten. Ik kijk nu uit naar Melbourne," zei de Indiër die zich verontschuldigde bij zijn team.

Teamgenoot Senna viel uiteindelijk met een rokende bolide uit. "Het was mooi dat ik toch een flink aantal ronden heb kunnen rijden. Het ging eigenlijk wel prima, al had ik iets te veel onderstuur. Mijn engineers hebben nu een beter startpunt van waaruit ze kunnen werken," zei de Braziliaan die na zestien ronden zijn auto noodgedwongen aan de kant moest zetten. "Een ronde eerder voelde ik al wat vibraties en daarna hield de auto er mee op. We moeten uitzoeken wat er is gebeurd, maar ik ben erg blij dat we in staat zijn om in Melbourne weer te racen."