Excitebike, Final Fight en meer in wekelijkse Nintendo Download

Net zoals de vorige weken zijn de digitale winkels van Nintendo weer bijgevuld. Je hebt ons een weekje geleden gemist, maar vandaag zijn we weer terug om de laatste updates te melden!

Allereerst zijn Final Fight 2 en Streets of Rage 3 toegevoegd aan Virtual Console. Het zijn beide side-crolling beat 'em ups voor de SNES (Final Fight) en Mega Drive (Streets of Rage) welke nog steeds veelgeprezen zijn. Vooral Streets of Rage 3 is een bijzondere toevoeging, aangezien het een vrij zeldzaam spel is. Nu kun je beide games voor 800 Nintendo Points per stuk downloaden.

WiiWare kreeg deze week Excitebike: World Rally en Aha! I Got It! Hidden Object Game. Excitebike: World Rally is een update van de originele Excitebike waarin je nu de beschikking hebt over een track-editor en een online-modus. De game is te downloaden voor 1000 Nintendo Points. Aha! I Got It! Hidden Object Game is het tweede spel van Ateam. In het spel moet je in grote afbeeldingen opzoek gaan naar specifieke voorwerpen. De game is te downloaden voor 500 Nintendo Points.

Als laatst kreeg DSiWare ook een update van maar liefst één spel. Snakenoid is een game waarin je de controle hebt over een slang die een bal terug moet kaatsen om objecten te laten verdwijnen. De game is voor 500 Nintendo Points te downloaden.