WoW-relatie tussen 16- en 42-jarige

World of Warcraft is de meest succesvolle online game van het afgelopen decennium, maar er komen vaak rare verhalen over haar spelers opborrelen.  De 16-jarige Canadees Andrew Kane, volgens zijn ouders verslaafd aan WoW, had via de game de 42-jarige Texaanse Lauri Price ontmoet.

Na een online relatie van meer dan een jaar hadden ze elkaar nog steeds niet in levende lijve gezien en besloten ze hier wat aan te doen. Na afspraken gemaakt te hebben, vroeg Andrew vorige week dinsdag aan zijn ouders of ze hem naar Houston, Texas konden brengen. Toen ze weigerden ging Andrew er op eigen houtje vandoor. 

Op Oudejaarsdag, nadat de ouders van Andrew twee dagen lang naar hem gezocht hadden, werden de twee tortelduiven teruggevonden in Orillia in Canada. De politie had foto's van Lauri Price vrijgegeven wat de sleutel bleek tot opsporing. Een ooggetuige zag de twee in een grote supermarkt en tipte de politie.

Naar later bleek had de 42-jarige moeder van vier kinderen een vliegtuig gepakt naar Toronto, een auto gehuurd en haar veel jongere lover opgehaald.

Er zal geen aanklacht volgen tegen Lauri Price omdat jongeren in Canada vanaf 16-jarige leeftijd mogen instemmen met seksuele gemeenschap. Beiden verklaren dat ze geen spijt hebben van het avontuur.