Man vermoordt hond en gooit koffie over zich heen

Een 26-jarige man uit San Clemente in Californië is gearresteerd omdat hij op brute wijze een hond heeft afgemaakt, vervolgens naakt door een tennisclub is gerend, waar hij zich overgoten heeft met een pot gloeiend hete koffie.

Even na half 5 in de ochtend kreeg de politie klachten binnen over geluidsoverlast uit de woning van de man. Toen de politie besloot een kijkje te nemen, vluchtte de man door van de derde verdieping uit het raam te springen. Hij bleef hierbij ongedeerd.

Even na 6 uur 's morgens kreeg de politie een melding binnen van een vrouw die vertelde dat een vreemde man haar had benaderd. Haar vijfjarige dwergschnauzer, Coco, kwam tussenbeide, waarop de man het hondje sloeg, wurgde en meerdere malen op het asfalt sloeg tot het dood was.

Enkele minuten later kwam er een melding binnen dat er een naakte man door een tennisclub rende en dat hij zichzelf had overgoten met een pot hete koffie. Hier kon de politie de man arresteren. Hij bleek overigens een werknemer van de tennisclub te zijn.

Op het moment wordt onderzocht in hoeverre de man onder invloed was. Hem wordt op zijn minst wreedheid tegen dieren ten laste gelegd.

Met dank aan Janetje voor de herschreven submit.