Ronaldinho: "We hebben nu respect van Real"

AC Milan verraste twee weken geleden door Real Madrid in Santiago Bernabeu te kloppen. Milan-trainer Leonardo vindt de wedstrijd van vanavond een ware klassieker. Ronaldinho denkt dat zijn team na de zege meer respect heeft gekregen van de Madrilenen.

"Dit zijn duels die mensen enthousiast maken", vertelde Leonardo op een persconferentie. "Het is een wereldklassieker. Het was twee weken geleden het best bekeken duel. Dat zal nu niet anders zijn. Een duel op dit niveau is een eer en een belangrijke wedstrijd voor ons. Het is een voetbalfeest en we hopen op een positief resultaat."

Ronaldinho, voormalig sterspeler in Barcelona, denkt dat zijn ploeg twee weken terug onderschat is door de Madrilenen. "Ik denk dat we nu wel hun respect hebben. We hebben dat ook voor hen. We doen ons best zodat we nog meer respect krijgen."

De Braziliaan denkt dat zijn club ook kans maakt op het winnen van de Champions League. "AC Milan heeft geschiedenis geschreven in de Champions League. Als we ons best doen kunnen we winnen. Het wordt moeilijk, maar het is niet onmogelijk."