Broerse: "Dit is echt helemaal fantastisch"

Joost Broerse lijkt als speler van APOEL Nicosia zijn debuut in de Champions League te gaan maken. Dinsdagavond speelt de club thuis in de Champions League tegen FC Porto. Over enkele weken komt Atlético Madrid nog op bezoek Nicosia.

"Ik vind het echt fantastisch, want als clubspeler is dit het hoogste dat je kunt bereiken. Aan de aandacht van de media, het muziekje voor de wedstrijden, de stadions en de tegenstanders merk je dat het bijzonder is," zei een uitgelaten Broerse tegen De Telegraaf.

"We hoeven ons sowieso al niet te schamen. Iedereen is hier trots, maar ook realistisch. Gezien het programma sluit ik niet uit dat we nog iets leuks laten zien. In de kwalificatie hebben we het ook telkens in eigen huis beslist."

Broerse miste de eerste twee duels in de hoofdfase van de Champions League door een kuitblessure. "Ik ben er zes weken uit geweest en miste daarom helaas de eerste twee duels tegen Atlético en Chelsea. In de laatste tien dagen heb ik echter weer drie duels gespeeld, waaronder tegen FC Porto. In Portugal gingen we met 2-1 onderuit, ik hoop dat we vanavond weer voor een stuntje kunnen zorgen."