'Aliens bestaan al lang op Aarde'

Buitenaardse wezens zijn al lange tijd onder ons. Geen bewering van een stelletje doorgedraaide ufologen dit keer, maar van heuse wetenschappers. Wetenschappers van de Bulgaarse regering zelfs.

De Bulgaarse wetenschappers gaan zelfs nog een stapje verder. Ze beweren namelijk zelfs al contact te hebben met buitenaards leven. Ze hebben de aliens een vragenlijst gestuurd, waarvan gene zijde bezig is dertig vragen te beantwoorden. Het ontcijferen van de enorme reeks complexe tekens neemt echter nog wel even tijd in beslag, laat het Bulgaarse ruimtevaartonderzoeksinstituut weten.

Lachezar Filipov, adjunct-directeur van het Space Research Institute van de Bulgaarse Academie van Wetenschappen, bevestigde het onderzoek. Hij zei dat onderzoekers van het centrum 150 graancirkels uit de hele wereld analyseren, waarvan zij geloven dat die vragen beantwoorden.

"Buitenaardse wezen zijn op dit moment overal om ons heen, en bekijken ons de hele tijd", vertelde Filipov Bulgaarse media. "Zij zijn niet vijandig tegenover ons. Sterker nog, ze willen ons helpen, maar helaas ontbreekt ons nog de kennis om direct contact met hen te hebben."

Filipov beweert dat zelfs het Vaticaan heeft toegegeven dat buitenaards leven bestaat. Volgens de wetenschapper komt de gewone man niet in contact met aliens door radiogolven, maar door sterk aan hen te denken. "De mens heeft zeker binnen tien tot vijftien jaar rechtstreeks contact met buitenaardse wezens."