Shevchenko mag vertrekken bij Milan

Andriy Shevchenko werd in de zomer van 2008 door AC Milan van Chelsea gehuurd. De aanvaller kwam weer terug naar zijn vertrouwde club maar kon vooralsnog niet meer brengen wat hij voorheen zo goed kon. De Oekraïner scoort bar weinig en kan een langer verblijf in Italië vergeten.

"Shevchenko wordt door Milan gehuurd van Chelsea en ik verwacht dat hij terugkeert naar Londen. Als ik eerlijk ben, denk ik niet dat Milan hem definitief vast wil leggen. Ik weet niet precies hoe coach Ancelotti of zijn ploeggenoten erover denken, maar aangezien hij nu wordt gehuurd en amper aan spelen toekomt verwacht ik dat Andriy terugkeert naar Chelsea", aldus zijn zaakwaarnemer tegenover Calciomercato.it

Chelsea wil een flinke transfersom voor de 32-jarige spits waardoor de kans op langer verblijf steeds kleiner wordt. Het blijft ook een vraag voor de zaakwaarnemer waar de spits wel aan het werk zal kunnen gaan. Door zijn prijskaartje is hij geen gewilde speler.

"En ik denk ook niet dat de deuren in Italië wagenwijd voor hem openstaan. Andriy zal zelf beslissen wat hij gaat doen, is kalm onder de situatie en heeft daar geen hulp bij nodig. Ik denk dat een ander land een serieuze optie is", vervolgde Parisi zijn verhaal.