Vitesse richt vizier op Krohn-Dehli

Vitesse hoopt zich deze transferperiode nog te versterken met Michael Krohn-Dehli. De Ajacied stond het afgelopen seizoen geruime tijd buitenspel wegens een knieblessure en mag bij de Amsterdammers vertrekken.

Vitesse is echter niet de enige kaper op de kust. Volgens Bold volgen meerdere Eredivisieclubs de verrichtingen van de 25-jarige Deen.

"Ik verwacht dat er duidelijkheid komt de komende week. Er zijn nog andere oplossingen, mocht het geen Vitesse (dat eerst een huidig selectielid moet verkopen om de komst van middenvelder te kunnen financieren) worden," aldus belangenbehartiger Søren Lerby tegenover het eerdergenoemde medium.

Krohn-Dehli debuteerde in het betaalde voetbal bij RKC Waalwijk, waarna hij twee seizoenen later naar Ajax vertrok. In zijn eerste seizoen bij de Amsterdammers kwam hij tot drie duels, waarna hij op huurbasis naar Sparta Rotterdam vertrok.

Een seizoen later (2007/08) keerde de speler terug naar de ArenA, maar kon daar (mede door een knieblessure) niet rekenen op veel speelminuten.