Volleyballers nog altijd ongeslagen

De Nederlandse volleybalheren hebben ook hun vierde wedstrijd in de European Leauge winnend kunnen afsluiten. De ploeg van bondscoach Peter Blangé won in de Rotterdamse topsporthal met 3-0 van Slowakije: 34-32, 25-18, 25-21.

Nederland leek in de eerste set op weg naar een snelle 1-0 voorsprong, maar de Slowaken kwamen sterk terug van een 24-21 achterstand en kregen daarna liefst zeven setpoints. Het Nederlands team hield stand en trok de eerste set met 34-32 naar zich toe. De Slowaken kwamen de rest van de wedstrijd er eigenlijk niet meer aan te pas.

Nederland gaat door deze overwinning aan kop in de European League, met acht punten uit vier wedstrijden. Morgen speelt Nederland tegen Duitsland, zondag tegen Griekenland.