53 punten Iverson niet genoeg voor winst

Allen Iverson wist in de wedstrijd van zijn club de Philadelphia 76ers tegen de Atlanta Hawks 53 punten te maken, maar dat was niet genoeg voor een overwinning. In eigen huis waren de Hawks met 111-108 te sterk. Iverson maakte voor de tiende maal in zijn loopbaan meer dan vijftig punten.

"Ik heb eerder meer dan vijftig punten gemaakt en verloren. Ik maak liever minder punten bij een overwinning. Ik heb een slecht gevoel," aldus Iverson. De Sixers verspeelden in het derde kwart een voorsprong van twaalf punten.

De Nederlander Dan Gadzuric speelde zes minuten mee met de Milwaukee Bucks tegen New Orleans/Oklahoma City Hornets en scoorde daarin 4 punten en 2 rebounds. De Bucks wonnen de wedstrijd met 101-94. De andere Nederlander in de NBA, Francisco Elson, maakte in de 21 minuten dat hij meespeelde met met zijn ploeg de Denver Nuggets 2 punten en pakte 8 rebounds. De Nuggets wonnen met 108-86 van de Houston Rockets.