Steel & Titanium Pack voor Killzone 2 aangekondigd

Naast het aanvallen van Helghan in de single-player-modus kun je met Killzone 2 ook online andere spelers naar het leven staan. Guerrilla Games heeft nu aangekondigd dat het aantal multiplayermaps binnenkort uitgebreid worden met twee nieuwe maps via DLC.

Het pakket dat de naam Steel & Titanium Pack heeft gekregen zal je de maps "Wasteland Bullet" en "Vekta Cruiser" gaan bieden. Wasteland Bullet zorgt ervoor dat je samen met je kameraden moet knokken voor de controle over de Bullet Train die Pyrrhus en The Wastelands met elkaar verbindt. Het gevecht zal plaats vinden terwijl de trein met enorme snelheden door The Wastelands raast dus pas op voor obstakels. Zo'n obstakel op wandelsnelheid tegen je hoofd aankrijgen zorgt voor hooguit wat hoofdpijn, met de gigantische snelheden van de Bullet Train gaat je kop eraf.

Vekta Cruiser speelt zich af op ťťn van de cruisers van de ISA. ISA-spelers moeten de Helghansoldaten van zich afslaan en ondertussen ook de aanvallen van Helghan schepen op de cruiser afslaan.

Het Steel & Titanium Pack is vanaf 30 april verkrijgbaar op PSN.