[Update] Battlefield-achtige Lord of the Rings game op komst

Update 16:27
Onze user schorriemor was oplettend genoeg en attendeerden ons erop dat de eerste screenshots van de game zijn verschenen. Bedankt voor het melden!



Originele bericht

Pandemic Studios heeft van uitgever Electronic Arts de opdracht gekregen om een nieuwe Lord of the Rings game te ontwikkelen, met een Battlefield tintje. Pandemic Studios kennen we van onder andere Mercenaries, maar ook van Star Wars Battlefront. Star Wars Battlefront was ook een Battlefield-achtige game en viel bij velen goed in de smaak.

De game gaat Lord of the Rings: Conquest heten en komt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 uit. Het spel is voorzien van hele grote maps en sommige maps kunnen zelfs 150 mensen op het scherm tevoorschijn toveren. Je hebt twee groepen, 'de goede en de slechte'. Deze twee groepen hebben tevens hun eigen verhaallijn. Want er is naast de multiplayer mode, ook een campaign mode.

Eind dit jaar moet het spel af zijn, en zal dus verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Er is helaas nog geen beeldmateriaal van het spel.