Eye of Judgment release-details

Eind oktober zal Eye of Judgment gaan verschijnen. Er waren nog wat onduidelijkheden over de release, maar die zijn inmiddels door SCEA opgehelderd.

De adviesprijs van de game zal $69,99 bedragen, een Europese prijs is nog niet bekend, maar die zal hoogstwaarschijnlijk niet veel van dit getal afwijken. Voor dat geld krijg je de game, een speelmat, een PlayStation Eye camera, een statief voor de camera, een Startersdeck en een Boosterpack. Het Boosterpack zal acht willekeurige monsters bevatten, waarvan één gegarandeerd Rare of Ultra Rare (zeldzaam of extreem zeldzaam).

Wizards of the Coast zal voor de verspreiding van de kaarten zorgen. Je zult in de winkel Boosterpacks kunnen kopen, maar ook Starterdecks die opgebouwd zijn rond een bepaald thema. De Boosterpacks zullen een adviesprijs van $3,75 hebben, de Starterdecks zullen voor een adviesprijs van $14,99 over de toonbank gaan.

De game zal wereldwijd op 23 oktober te koop zijn. De online-modus van de game zal bovendien niet regio-gebonden zijn, je zult tegen mensen van over de heel wereld kunnen spelen.

Om on-line cheaten tegen te gaan heeft Sony het volgende bedacht. Je kunt als speler een deck samenstellen. Deze scan je in door het gehele deck uit te spreiden als een waaier voor de camera. The Eye of Judgment registreert dan welke kaarten jij hebt in dit deck. Als je online gaat spelen, kies je een deck, en de game schudt en trekt vervolgens je virtuele kaarten. De game zal je dan op het scherm vertellen welke kaarten jij moet pakken uit je deck. Zo wordt voorkomen dat iemand een deck prepareert zodat z'n beste kaarten voorop liggen.

Mocht je willen weten wat Eye of Judgment is, dan kun je dat nalezen in onze preview of bekijk de trailer hier.