[UPDATE]San Andreas Multiplayer houdt het voor gezien

San Andreas Multiplayer, een door fans in elkaar gedraaide multiplayer-mod voor GTA San Andreas, zal grotendeels ophouden te bestaan. Volgens de makers van deze populaire aanvulling op San Andreas is de achterliggende reden de vele aanvallen van kwaadwillenden waar hun servers mee te kampen hebben. Zowel alle officiële servers als de aanvullingen voor de mod die nog in ontwikkeling waren zijn stopgezet. San Andreas Multiplayer is nog wel gewoon te spelen op een lokaal netwerk of onofficiële servers.

Gamers die San Andreas graag online willen spelen hebben echter nog een derde alternatief. De multiplayer-mod Multi Theft Auto San Andreas zal spoedig in de béta-fase verkeren, waarna de mod verder gepolijst zal worden en tenslotte als download beschikbaar wordt gesteld. Meer informatie over MTA is hier te vinden.

Update
Het lijkt loos alarm te zijn. Er wordt beweerd dat de site van San Andreas Multiplayer gehackt was, en daarbij bij wijze van grap bovenstaand bericht naar buiten werd gebracht. Zoals het er nu naar uitziet zal er gewoon op de officiële servers gespeeld kunnen blijven worden.