Kane & Lynch en Crossfire ook naar de PlayStation 3

SCi Entertainment heeft bekend gemaakt dat de games Kane & Lynch en Crossfire ook naar de PlayStation 3 zullen komen. Beide games stonden eerst in de planning voor de PC en de Xbox 360, maar nu dus ook voor de PS3.

De game Kane & Lynch zal dit jaar nog rond Kerst moeten uitkomen en tegelijk gereleased worden op de PC, Xbox 360 en de PS3. Crossfire staat in de planning voor begin 2008 en zal ook tegelijk op alle platforms uitgegeven worden. De reden voor deze beslissing is dat ze op deze manier verwachten om meer games te verkopen, wanneer ze de games niet tegelijk op elk platform zouden uitgeven dan zou dat de verkopen kunnen schaden. "A release of these products simultaneously on all three platforms will benefit the long term revenue potential for these two strong franchises rather than releasing different versions at different times."

Daarnaast is SCi Entertainment in onderhandeling over een eventuele verfilming van Kane & Lynch. De onderhandelingen zouden al redelijk vergevorderd zijn, en binnenkort zal er meer duidelijkheid over komen.

Screen van Kane & Lynch