De komst van Castlevania: Symphony of the Night

Onlangs werd bekend gemaakt dat Castlevania: Symphony of the Night op Xbox Live uit zou komen en deze dag is vandaag aangebroken. Om het spel aan te schaffen zul je 800 MS-points uit moeten geven en je zal dan de mogelijkheid krijgen om een bestand van 95.32 MB binnen te trekken.

Het oorspronkelijke PS-spel Castlevania: Symphony of the Night zet jou als speler in de rol van Dracula's half-vampieren zoon genaamd Alucard. In het spel moet jij je weg terug zien te vinden naar het kasteel van je vader en je wordt gedwarsboomd door allerlei monsters en natuurlijk de puzzels.

Symphony of the Night is het eerste spel dat volledig op Xbox Live Arcade verschenen is en Microsoft is hier blijkbaar zo tevreden over dat ze het limiet van downloaden van 50 MB naar 150 MB veranderd hebben. Let wel, dit is nu alleen nog maar beschikbaar voor de Premium-versie van de Xbox360. Symphony of the Night zelf heeft een kleine verandering in graphics en sound ondergaan. En het nieuwe is natuurlijk dat je via Xbox Live twaalf achievements kunt halen die goed zijn voor zo een 200 gamerpoints.