Steel Panthers gratis te downloaden

Armchair Generals opgelet: Steel Panthers is gratis te downloaden. Niks nieuws? Nee, maar nu heeft een "grote" uitgever deze game ingelijfd. Shrapnel Games zal deze game, met de volledige naam WinSPWW (windows Steel Panthers: World at War), aan de man brengen. Dit kan zowel gratis via de downloadservice of voor 40 dollar voor een echte CD. De gratis download is de volledige game. Voor 40 dollar extra krijg je dus een CD, een boek en wat extra opties voor encyclopedie en editors.

WinSPWW is een uit de hand gelopen mod voor de SSI game Steel Panthers II. De game is een hex-based wargame rond WWII ('30-'46). In tegenstelling tot de meeste hex based games is deze game squad based, je ziet dus de individuele soldaatjes en tanks. Verder heeft de game heel veel verschillende units en naties (waaronder Nederland), uitgebreide statistieken en heel veel mogelijkheden. Potjes kunnen varieëren van 10 units tot honderden. Je kan aan de slag met scenario's, campagnes en een goede random map generator.

De liefhebbers hebben deze game waarschijnlijk al, maar voor meer info en downloaden ga je naar de site . Laat je niet afschrikken door de graphics en vele opties, want deze game is het checken zeker waard.