Zestal scans Bioshock

Bioshock is de spirituele opvolger van System Shock en is momenteel in ontwikkeling bij Irrational Games; van Bioshock zijn een zestal nieuwe scans verschenen. Bioshock zal een first person action-adventure zijn met een horrorsetting. De engine waarvan gebruik wordt gemaakt is een sterk aangepaste Unreal engine. De screenshots zijn van de Xbox 360 versie welke kort voor de PC versie zal verschijnen.

BioShock zal zich afspelen in de vroege jaren '60 en de hoofdpersoon zal zich na een vliegtuigcrash in het midden van de oceaan bevinden (Nee, niet op een eiland met een mysterieus monster). Na een aantal gebeurtenissen bevind je je in een onderwater complex uit de jaren '40 genaamd Rapture. Rapture was bedoeld als een utopia maar is gefaald.

Bioshock zal zich grotendeels afspelen in Rapture en je zal het grootste deel van de tijd bezig zijn met de bewoners bevechten. De game heeft ook RPG elementen welke zich zullen uiten in skill upgrades voor betere wapens, psychische krachten en zelfs een crafting systeem waarmee je nieuwe wapens en items kunt maken. De game komt in 2007 voor PC, Xbox 360 en mogelijk voor de PlayStation 3.

Update
Op verzoek van de uitgever zijn de scans verwijderd.