Nieuwe beelden add-on Act of War

Act of War: High Treason is een add-on voor de RTS Act of War: Direct Action. Van de add-on zijn vandaag een zestal nieuwe screenshots verschenen. De add-on voegt met name zeeslagen toe aan het origineel onder andere in de vorm van meer dan een dozijn nieuwe marine-eenheden. Bij deze eenheden moet je onder andere denken aan Tarawa-class vliegdekschepen, Typhoon onderzeeërs, SH-60 Seahawk anti-onderzeeër helicopters, Harrier straaljagers en Zubr hovercrafts.

De bestaande facties hebben verder ook een aantal andere units en upgrades erbij gekregen waaronder Kiowa verkenningshelicopters voor de Amerikanen en SCUD launchers voor het consortium.

Verder is er in plaats van een 4e factie toe te voegen aan de game gekozen voor het toevoegen van huurlingen. Deze huurlingen kunnen logischerwijs maar door een zijde in dienst worden genomen en zijn erg duur. Sterven ze of raken ze gewond dan krijg je ook niet al je geld terug.

De huurlingen variëren van troepen gewapend met shotguns tot Roland SAM (Surface-to-Air Missiles) eenheden tot SU-25 vliegtuigen en zelfs F117 stealth bommenwerpers die overal op de map ingezet kunnen worden.

Act of War: High Treason zal vanaf de 24e van deze maand hier in de schappen liggen.