[Update]24 The Game aangekondigd

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met Twentieth Century Fox om een spel uit te brengen dat gebaseerd is op de populaire serie '24'. Het spel zal alleen uitkomen op de PlayStation 2 en moet deze herfst in de winkels liggen.

In 24 The Game kunnen spelers in de huid van Jack Bauer kruipen en een dag van zijn leven meemaken. Het spel zal zich afspelen in de tijd tussen seizoen twee en drie en antwoord geven op veel tot nu toe onbeantwoord gebleven vragen zoals: "Wie zat er werkelijk achter de moordaanslag op President Palmer? Hoe kwam Kim Bauer aan een baan in de L.A. CTU? Hoe begonnen Jack Bauer en Chase Edmunds samen te werken?"

Veel van de acteurs die aan de eerste drie seizoenen van 24 hebben meegewerkt hebben ook hun medewerking verleend aan het spel, waaronder Jack Bauer (Kiefer Sutherland), Kim Bauer (Elisha Cuthbert) en Tony Almeida (Carlos Bernard).

Enkele andere features van het spel:
multiple character plots
missies waarin je te voet moet schieten, gebruik moet maken van stealth of puzzels op moet lossen,
uitdagingen waarin je in een auto stiekem iemand moet achtervolgen of juist op hoge snelheid achterna moet zitten
ondervragingen waarin je getuigen informatie moet zien te ontfutselen
gadgets om informatie te decoderen of satellietbeelden te bekijken

Update 19:00

Inmiddels zijn ook vijftien screenshots van de game verschenen. Hieronder staan er alvast twee, je kan de rest hier vinden.