Mystery Land omarmt Dries Roelvink

Onder luid applaus betrad Dries Roelvink vanmiddag het podium van de Club Zonder Filter op dancefestival Mystery Land. Bijna een half uur te laat, zoals het een echte ster betaamt, maar dat kon het bont uitgedoste publiek in Haarlemmermeer niets schelen. Al snel werd de volkszanger op de schouders genomen en rondgehost op het podium.

Roelvink maakte op het festival zijn debuut als mc naast ID&T-voorman Duncan Stutterheim die als dj Duncan S (met een grote zonnebril en opplaksnor) een uur lang plaatjes mocht draaien. Speciaal voor de gelegenheid werd op het laatste moment nog een remix van Dries zijn hit 'Geen crisis waar Dries is' in elkaar gezet, waar de volkszanger vandaag enthousiast overheen mocht zingen. Het publiek bij de Club Zonder Filter schreeuwde net zo enthousiast mee.

Ruim 60.000 danceliefhebbers bezochten vandaag de zestiende editie van Mystery Land. Meer dan 150 dj's en vj's vertoonden hun kunsten op een van de ruim twintig podia op het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Op het programma stonden onder anderen Chuckie, Benny Rodrigues, Party Animals, Don Diablo, Joost van Bellen, Lucien Foort, Isis, Sander van Doorn en Michel de Hey.

Volgens organisator ID&T was het evenement sneller dan ooit uitverkocht. Tien weken voor aanvang waren alle tickets over de toonbank gegaan.

Geen crisis waar Dries is