FOK!radio met makers anti-Wilders site

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Noem het woord 'Wilders', en je hebt discussie op FOK! 'Een groep jongeren' heeft het helemaal gehad met Geert Wilders. Ze zijn niet blij met 'Wilders' vergaande haatzaaierij en het aanzetten tot angst in onze maatschappij'. Daarom zijn ze gestart met de website GeenWilders.nl. Maar wie zitten er dan achter? Wat willen ze precies bereiken? En hoe zijn de ervaringen een kleine week na de lancering? Dat gaan we vragen aan een van de initiatiefnemers van de website. Op de website kun je ook anti-Wilders buttons en posters bestellen. We zijn benieuwd hoe goed dat loopt. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Wat is jouw mening over Geert Wilders? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

De columns op de FOK!frontpage zijn nu niet alleen meer op internet te lezen. De columnisten gaan namelijk vanaf vandaag ook hun kunsten laten horen in FOK!radio. FOK!ker Bazbo trapte vorige week af; vanavond is de beurt aan ArchEnemy. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!