Knappe Russin verkracht tien mannen

Een Russische vrouw moet zich bij de rechtbank melden wegens verkrachting. Een uniek proces, want deze keer is de vrouw geen slachtoffer, maar dader.

De vrouw wordt er namelijk van verdacht tien mannen te hebben verkracht. Ondanks dat verkrachting een halsmisdrijf is, weigert een van de slachtoffers aangifte te doen. "Het was namelijk fantastisch", bekende de geluksvogel.

De schuchtere en mooie Russin blijkt een heimelijke voorliefde te hebben voor spinnen en horrorfilms. Met haar schoonheid wist zij al meer dan tien mannen te verdoven en het bed in te krijgen. Haar spinnenliefde leverde de nymfomane al snel de bijnaam 'Zwarte Weduwe' op.

Om de nietsvermoedende kerels het bed in te krijgen, diende de 32-jarige Valeria K. hen een flinke portie clonidine toe. Dit bracht de arme drommels ruim een dag in een diepe slaap. Door een touw strak om de penis te binden, bleef deze fier overeind staan. Van de daad merkten de mannen bijna allemaal niets, totdat zij plotsklaps in een ziekenhuis ontwaakten met een vergiftiging en een bloederige klavots. Het laatste wat de meesten zich konden herinneren was een aardige vrouw die hen thuis voorzag van een drankje.

Uiteindelijk slaagde de Russische politie erin de vrouw op te sporen. Inmiddels hebben tien slachtoffers zich gemeld. Een van hen weigert echter aangifte te doen. "Ik vond het geweldig", vertelt hij. "Jammer dat ze clonidine heeft gebruikt."

Met dank aan bierspons voor de submit.