Deo-verslaafde blaast kamer op

Een 17-jarige jongen heeft in het Duitse Duisburg een ravage aangericht met deodorant. Nadat zijn kamer volgespoten was met deodorantgassen, stak de tiener een sigaretje op.

Een evangelische hulpverleningsorganisatie had de puber sinds twee weken in het hotel ondergebracht. Wat zij niet wisten, was dat de jongeman verslaafd was aan deodorant. Niet vanwege de lekkere geur, maar hij snoof de gassen, zodat hij high kon worden.

"Het was ons wel opgevallen dat het bij Kevin sterk naar deo rook. Maar we dachten dat hij een soort fobie had en zich overdadig parfumeerde", aldus de hoteleigenaar. Onderzoek na de explosie wees echter uit dat de jongeman 150 busjes deodorant op zijn kamer bewaarde, waarmee hij lustig rond spoot om high te kunnen worden.

Door het opsteken van de sigaret ontstond er een explosie. Deze was krachtig genoeg om de binnenmuur weg te blazen, het venster uit hun hengsels te liften en nagenoeg heel de kamer te ruïneren. De schade wordt door de hoteleigenaar op vijftienduizend euro geschat. De jongen zelf ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

Met dank aan MutedFaith voor de submit.