Chantal Janzen meest sexy moeder

Dat moeders niet alleen lief en zorgzaam kunnen zijn, maar ook heel sexy, daar waren we al langer achter. Maar wie is nu de lekkerste moeder van Nederland? Lindo Duvall van Radio538 hield een enquête onder luisteraars. De uitslag maakte hij enkele dagen voor Moederdag bekend.

Uit de enquête is gebleken dat de luisteraars Chantal Janzen toch echt de lekkerste bekende moeder van Nederland vinden. Zij won de verkiezing met 601 van de ruim 2200 stemmen. Sylvie van der Vaart eindigde vlak achter haar, zij had slechts drie stemmen minder.

Op de derde plaats eindigde Renate Verbaan (317) en de vierde lekkerste moeder van Nederland was volgens de luisteraars Wendy van Dijk (137). Froukje de Both stond met 126 stemmen op de vijfde plaats.

Toen de uitslag eenmaal bekend was, belde Duvall 'de meest sexy moeder van Nederland' natuurlijk meteen op. Zij reageerde heel enthousiast op de titel: "Ooh, dat vind ik echt heel leuk, maar ik ben wel iets dikker dan Silvie hoor." Blijkbaar maakte dat de luisteraar niets uit, maar Chantal denkt wel te weten waarom: "Nou mijn cupmaat is ook groter, misschien maakt dat wel."

Het hele geluidsfragment en de top tien zijn hier te vinden.

Met dank aan naomivlinder voor de submit.