Moeder overleden bij ongeluk Luxemburg

Voor een familie die deze week op vakantie wilde gaan is de pret snel gedrukt. Vanochtend vroeg op de A3 in Luxemburg is de 38-jarige moeder van het gezin overleden en de 37-jarige vader zwaar gewond geraakt bij een botsing.

De familie was onderweg naar Frankrijk en reed over de A3 bij afrit Liwingen toen de bestuurster merkte dat er iets mis was met de banden. Ze zette de auto aan de kant en werkte volgens het boekje: kinderen en vrouw achter de vangrail, gevarendriehoek opgezet en de knipperlichten aan. Het gezin zette, na het herstellen van dit euvel, de spullen terug in de auto toen er plotseling een auto met hoge snelheid aan kwam rijden. De vrouw en haar echtgenoot werden gegrepen en vlogen enkele meters door de lucht voor ze weer op het asfalt neerkwamen.

De vrouw was opslag dood, de man ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Beide kinderen konden het met de schrik bekomen en zijn opgevangen. De bestuurder die aan kwam scheuren had de nodige alcohol genuttigd, maar hij en zijn maatje raakten slechts licht gewond.

Met dank aan startcool en kebabkever voor de submit.