Kapster maakt van overvaller seksslaaf

Een Russische kapster heeft wat uit te leggen voor de rechter. De kapster was aan het werk samen met een collega in de plaatselijke kapperszaak van Kaluga toen er plotseling een overvaller binnen kwam.

Omstreeks 17:00 uur kwam de overvaller binnen, gewapend met een shotgun, en eiste het geld uit de kassa. Één van de kapsters, die toevallig geoefend was in judo en taekwondo, overmeesterde de gemenerik in een handomdraai, waarna ze hem rustig naar de kelder kon dragen en hem vast bond met het snoer van een föhn. Hierna kwam ze terug naar boven en zei tegen haar geshockeerde collega en klant dat ze wel even de politie zou bellen. Dat deed ze niet.

Na werktijd ging de stoeipoes terug naar beneden, voerde de overvaller een aantal viagra pillen, klikte hem vast aan een paar funky roze pluizige handboeien en gebruikte hem gedurende drie dagen als seksslaaf.

Na zijn vrijlating ging de overvaller direct naar de politie en heeft aangifte tegen haar gedaan. Het voorhuidsbandje van zijn penis was gescheurd door de verkrachtingen.

De vrouw reageert geschokt na de aanklacht: “Dit is belachelijk. We hebben een paar keer seks gehad. Ik heb hem zelfs een nieuwe broek gegeven. Ik gaf hem iedere dag eten en voordat ik hem vrij liet gaf ik hem nog 1000 roebels (22,76 euro)”. De overvaller gaf toe dat hij ruim genoeg te eten kreeg. Omdat de kapster zo verontwaardigd is met de aanklacht heeft ze zelf ook aangifte tegen de overvaller gedaan.

De politie weet nog niet zo goed wat er met beide personen gaat gebeuren. “Het is jammer dat ze niet bij elkaar in de cel zitten, het zou een heel leuk stel zijn” aldus een politieagent.

Met dank aan SimonBalk voor de submit