FOK! Awards 2008: de uitslag, nu in FOK!radio

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het is een jaarlijks terugkerend iets: de FOK! Awards. Tot 31 december 2008 kon je stemmen op dingen als je favoriete subsite van FOK!, je favoriete admin, beste nieuwsposter, beste columnist en de favoriete moderator. Daar zijn soms verrassende dingen uitgekomen. Vanavond gaan we bekend maken wie wat gewonnen heeft en met de eeuwige roem naar huis gaat.  Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur! Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

'Hoe is het nu eigenlijk met...?' Die vraag stellen we ons regelmatig. Zo haalden we vorig jaar CartWoman in de uitzending. Vanavond gaan we dat weer proberen met een user waar ooit veel ophef over was. Daarnaast bellen we met BrandX voor een update uit de PR, Shmoopy over het forum en Nuongirl over FOK!sport.

Onze nieuwe studio in Tilburg is af! Beeldmateriaal staat op onze Hyve. Meld je dus aan voor http://fokradio.hyves.nl !

Je kunt ook meepraten via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.
Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!