Verschijning engel redt meisje

De 14-jarige Chelsea lijkt gered door de verschijning van een engel. Het meisje, dat opgroeide met een ontwikkelingsstoornis, kreeg een longontsteking die haar fataal zou worden. Terwijl de ouders wachtten tot het meisje haar laatste adem uit zou blazen, verscheen een lichtflits op de hartbewaking en binnen een uur sterkte het meisje weer aan. De artsen staan voor een raadsel.

Colleen Banton uit het Amerikaanse Mint Hill, de moeder van Chelsea, kan het nauwelijks bevatten dat haar dochter plotseling herstelt. "Er verscheen een engel op de monitor", verklaart ze. Door de verschijning van de engel zou Chelsea nu nog leven.

Eerder vertelden de artsen dat er geen hoop meer was voor haar dochter door de longontsteking en alle andere problemen waar Chelsea mee kampt wegens haar ontwikkelingsstoornis. Omdat de moeder niet wilde dat het meisje verder moest leven als een kasplantje, besloot ze de natuur haar werk te laten doen. Uiteindelijk zou de engel haar gered hebben. In een interview met NBC News vertelt de vrouw dat het een 'mirakel' is dat haar dochter zo plotseling herstelde.

Foto's van het zieke meisje en de engel.

Het filmpje van de bewakingscamera's waar op de verschijning van de engel te zien is, is hier te vinden.

Met dank aan devuser_250 en Asskicker14 voor de submit.