Lindsay Lohan verdedigt vader

Je kunt zeggen over Hollywoodsterren wat je wilt, in een ding zijn ze een absolute ster en dat is het in verwarring brengen van mensen. Enkele maanden geleden begon de vader van Lindsay Lohan, Michael Lohan, een openbare mediahetze tegen de vriendin van de inmiddels uit de kast gekomen Lindsay. Hij vertelde de media dat vriendin Samantha Ronson alleen maar bij Lindsay was omdat ze zo aan de roem kon komen die ze op eigen houtje niet kon bereiken. Hij noemde Ronson ook nog een 'donker, afgrijselijk vies excuus voor een mens'. Iets waarop Lindsay in de media terugsloeg door haar vader een 'zeikerd' te noemen.

Maar Thanksgiving staat weer voor de deur in de Verenigde Staten, met daaropvolgend kerst, dus het is de tijd van vergeten en vergeven. Lindsay zegt dat ze gewend is geraakt aan de afwijzende woorden van haar vader in de media. Ze heeft overigens spijt van het feit dat ze haar vader een bemoeial heeft genoemd en neemt die woorden terug. Zo zegt ze: "Ik wilde dat ik kon zeggen dat mijn vaders woorden me verrast hebben, maar zo is hij al mijn hele leven lang. Ik zit er op zich niet zo mee, al schaam ik me af en toe wel dood voor hem. Hij heeft een dolk in mijn rug gestoken en dat neem ik hem nog best kwalijk. Maar mensen noemen hem een loser en dan heb je het wel over mijn vader! Hij is geen slechte man, hij maakt gewoon slechte keuzes." Aldus een duidelijke Lindsay.

Al een jaar gingen de geruchten dat Ronson meer dan gewoon een vriendin van Lohan was. En hoewel alle bladen en televisieprogramma's het aan Lohan hadden gevraagd, bleef ze ontwijkend antwoorden op de vraag of ze nou lesbisch was of niet. Totdat ze er een aantal weken geleden duidelijk genoeg van had en in een ochtendshow vertelde dat ze biseksueel is en dat Ronson inderdaad haar vriendinnetje is. Daarnaast zou ze er ook nog een vriendje op nahouden, maar wie dat is, wilde ze niet vertellen.


Lindsay Lohan verdedigt vader  (foto: DAG)