Britney Spears poedelnaakt in nieuwe videoclip

Britney Spears mag haar leven dan weer op de rails hebben, ze is nog altijd niet vies van een beetje controverse. Voor de clip van haar nieuwe single 'Womanizer' ging ze uit de kleren. Poedelnaakt en bezweet ligt ze in de video op een bankje in een chique sauna.

In de videoclip, die vrijdag voor het eerst te zien was op de Amerikaanse televisie, speelt de zangeres achtereenvolgens een huisvrouw, een sexy zakenvrouw, een serveerster en de chauffeur van een limousine.

'Womanizer' is de eerste single van het nieuwe album 'Circus', dat vanaf 2 december in de winkel ligt. Het is het zesde studioalbum voor de 26-jarige artieste, die een turbulente tijd achter de rug heeft. In de afgelopen twee jaar scheidde Spears van haar man Kevin Federline, raakte ze de voogdij kwijt over haar twee zoontjes en werd ze tweemaal opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Verder vertoonde ze vreemd gedrag; zo schoor ze haar hoofd kaal.

Ook Spears weet niet wat haar bezielde. "Ik kijk terug en ik denk: ik ben een slim persoon, wat haalde ik me in mijn hoofd?", zegt ze in een nog uit te zenden interview met muziekzender MTV.