FOK!kers verdeeld over Giel Beelen

FOK!kers zijn zwaar verdeeld over 3FM-jock Giel Beelen, dat blijkt uit de speciale FP-poll. Duidelijk is dat er amper een tussenweg is: of je vindt de presentator van het dagelijkse ochtenprogramma vreselijk, of je vindt hem geweldig. Veertig procent van de stemmers zegt alvast dat elk uur Beelen op de radio er een te veel is. Beelen heeft sinds een maand een extra uur op de radio, ten koste van de Arbeidsvitaminen.

Daarentegen vindt 33 procent Giel Beelen geweldig. De helft daarvan is blij met het extra uur, de andere helft vindt echter dat dit uur overbodig is. Een kleine 12 procent zegt fan te zijn (geweest) maar steeds minder te luisteren. Vier procent denkt dat de ochtendshow danwel het extra uur nog leuk kan worden als de items op de schop gaan.

Geelkuikentje zegt: "Giel is geweldig maar ik vond als ik aan het werk ben de arbeidsvitaminen beter met Gerard. Dan is Giel net te veel van het goede." en user Rhapsody zegt: "Giel is wel goed, maar het is de laatste tijd een beetje teveel van hetzelfde." Borisz zegt: "Giel is te veel automatische piloot, dat is kut, dat extra uur is daarom ook onzin. " Lookbehind weet alvast een oplossing: "Laat die opa en dat neefje weg en doe eens een keer wat onverwachts!"