Van der Vaart gepresenteerd bij Real

Rafael van der Vaart is vanmiddag gepresenteerd bij Real Madrid. De van HSV overgekomen middenvelder tekende een contract voor vijf seizoenen en werd vervolgens in Bernabeu aan de supporters voorgesteld. De 25-jarige international, die naar verluidt dertien miljoen euro kostte, onderging 's ochtends een medische keuring.

Clubarts Carlos Diez constateerde bij de keuring geen problemen en was onder de indruk van de fysieke gesteldheid van de nieuwe aanwinst. "Je moet wel bedenken dat hij al drie jaar geen ernstige blessure heeft gehad. Bovendien loopt de Spaanse competitie iets achter bij Europa, waardoor Van der Vaart al langer met de voorbereiding bezig is."

Maandag kwam er een einde aan een lange soap rond het vertrek van Van der Vaart bij HSV. Maandenlang werd hij in verband gebracht met diverse buitenlandse topclubs. Op zijn eigen site maakte Van der Vaart zijn overgang naar Real bekend. In Madrid wordt hij herenigd met Wesley Sneijder, met wie hij drie seizoenen samenspeelde bij Ajax.



Sylvie kan op zoek naar de Spaanse PC Hooft.

Voor meer voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK!voetbalmanager!