Vrouw gevloerd door lantaarnpaal

Vanmiddag heeft zich een bizar ongeval voorgedaan in Rotterdam op de Coolsingel. Een lantaarnpaal werd geraakt door een vrachtwagen tijdens het parkeren. De lantaarnpaal knakte meteen en raakte waarschijnlijk het hoofd van een passerende vrouw. Ze is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De vrachtwagenchauffeur probeerde zijn voertuig te parkeren op de stoep, toen hij in z'n achteruit een kolossale lantaarnpaal tegen de vlakte reed.

''Wat een onkunde allemaal'', mopperde een ooggetuige. ''Er kan toch wel iemand helpen als die vrachtwagen achteruit moet rijden. Dan gebeurt zoiets niet. Het staat hier vol van die lieden van dat bedrijf.''

''Die vrouw heeft ook wel ongelofelijk veel pech", zegt een andere ooggetuige. "Dat het ding nu precies op haar hoofd landt. Hoewel, die paal en die lamp erop zijn wel enorm.''

Getuigen wisten te vertellen dat de vrouw 'slechts' geraakt werd door de lamp aan het uiteinde van de paal en gelukkig niet door het stalen gevaarte zelf. De vrouw belandde door de belaging grotendeels onder de paal. De politie onderzoekt de zaak.