Logeerpartij werd seksfeestje

Twee vrouwen zijn in de Amerikaanse staat  Pennsylvania aangeklaagd voor seksuele ontucht met minderjarigen.  Een stel jongens tussen de 14 en 16 jaar oud bracht de nacht door in het huis van de 45-jarige Lynne Long. Ook aanwezig was de 38-jarige  Angela Honeycutt die zelf moeder is van twee jonge kinderen.

Op het logeerpartijtje, een zogenoemde  'sleepover',  zou Honeycutt van bil zijn gegaan met een 15-jarige knaap in de badkamer. Daarna ging ze douchen waarbij ze een 14-jarige jongen meenam. Die trok ze af terwijl ze de jongen toestond haar te vingeren. Huiseigenaresse Long deed niet mee, maar zei na afloop wel dat ze hun mond moesten houden over wat er was voorgevallen.

Eén van de jongens vertelde echter toch een en ander aan zijn ouders, waardoor de zaak aan het rollen kwam. Honeycutt wordt onder meer beschuldigd van verkrachting, Long van het in gevaar brengen van minderjarigen. De twee vrouwen zijn inmiddels op borg vrijgelaten, nadat naar goed Amerikaans gebruik ze eerst op de politiefoto waren gezet.

Angela Honeycutt
Lynne Long