'Winehouse en Doherty verkennen dierenwereld'

Zangeres Amy Winehouse en Pete Doherty bewijzen maar weer eens dat drugs je helemaal gek kan maken. Doherty plaatste onderstaand filmpje waarin te zien is dat hij, zangeres Amy Winehouse en een onbekende Franssprekende dame onsamenhangende dingen zeggen en praten met jonge, pasgeboren muisjes.

De zangeres is te zien in slechts een kort broekje en een beha, te midden van de huisdiertjes van Pete. Een klein muisje wordt uit de kooi gehaald en ze laat een kat naar de camera zwaaien. Bij het miauwen van de kat gaat de Doherty helemaal uit zijn dak: “Hij praat, hij praat!”

De drugsverslaafde Doherty is sinds een week op vrije voeten nadat hij bijna een maand in de cel heeft doorgebracht. Hij mocht logeren bij justitie omdat hij niet op kwam dagen voor een drugstest. De zanger liet eerder al weten dat hij “gestoord was” voor hij naar de gevangenis ging “Ik heb zelfs geprobeerd één van mijn katten te vermoorden met een schep. Gelukkig zag ik op tijd in dat ik hulp nodig had", aldus de zanger.

Twee dagen na de vrijlating van haar drugsmaatje is de zangeres zelf opgepakt geweest. Deze keer omdat ze te zien was in een filmpje waarbij ze een drugspijpje vasthield. Na verhoor is zij weer op vrije voeten geplaatst en deelde de politie mee dat zij niet vervolgd zou worden.

Met dank aan DJMO voor de submit.

 

,