Moeder gooit foetus door raam

Een jonge vrouw in Marseille in Frankrijk staat onder toezicht van politie nadat zij heeft toegegeven haar foetus uit het raam te hebben gegooid. Ze zou dit hebben gedaan omdat ze een miskraam had gehad. De recherche is aan het uitzoeken of de foetus nog in leven was. De leeftijd van de foetus is moeilijk vast te stellen en onderzoek zal dat moeten uitwijzen.

Volgens een dokter zal de foetus rond de zes maanden oud zijn geweest, de moeder zelf beweert dat ze slechts vijf maanden zwanger was. De vrouw was voor het eerst zwanger en was niet onder behandeling van een dokter. Zij is naar het ziekenhuis gebracht om onderzocht te worden omdat zij hevige bloedingen had. Zij had echter al geprobeerd haar foetus door het toilet te spoelen nadat ze een miskraam had gehad. Toen dat niet lukte heeft ze het via het badkamerraam naar buiten gegooid vanaf de 14e verdieping.

De hulpdienst die was opgeroepen heeft haar naar het ziekenhuis gebracht om haar te laten onderzoeken aan de bloedingen, zonder te weten dat zij zojuist bevallen was. Een huismeester ontdekte een paar dagen later het babylijkje.