'Coño' Joran vreest voor zijn leven

Icoon HollowayJoran van der Sloot vreest dat als hij de straat opgaat hij wel eens vermoord kan worden. Dat stelt zijn Eindhovense advocaat mr. B. de Rooij. De naar eigen zeggen aan wiet verslaafde fantast houdt zich dan ook schuil.

De Rooij: " Hij houdt zich niet schuil voor de politie, maar voor het volksgericht. Hij heeft ernstige redenen om aan te nemen dat hij de overkant van de straat niet haalt als we hem laten gaan." Volgens de strafpleiter weet heel Nederland inmiddels wel zijn mobiele nummer: "Joran van der Sloots mobiele telefoon bezweek gisteren nagenoeg onder de vele boodschappen. Hij is telefonisch en via internet ernstig bedreigd." Volgens bekenden van Van der Sloot zou hij zijn ondergedoken in een Duits vakantiepark.

Dat Joran niet voor de derde keer gearresteerd wordt neemt niet weg dat er onderzoek wordt gepleegd. Het heropende onderzoek tegen Van der Sloot is ondanks het arrestatieverbod in volle gang, aldus het OM op Aruba. Een team van 25 rechercheurs trekken de onthullingen van de 'coño' momenteel na, zowel in Nederland als op Aruba.

Om mee te praten over de zaak, kun je terecht op het Joran van der Sloot-forum. Of lees de special met achtergrondinformatie.