Automobilist maakt drie aanrijdingen op een dag

Icoon BinnenlandsEen bejaarde 78-jarige automobilist uit Hoogkarspel is rond 11.30 uur op de Binnenwijzend in Westwoud tegen een 74-jarige fietser uit Hoogwoud aangereden. De fietser raakte hierbij wonderwel niet gewond. De auto was bij de aanrijding de enige die schade opliep, de autospiegel raakte beschadigd.

De politie was na de aanrijding snel ter plaatse en na afhandeling is de autmobilist weer op pad gestuurd. Er was toen nog geen sprake van opvallend gedrag van de autobestuurder.

Korte tijd later reed de man echter tegen een auto aan in de Dr. Nuyenstraat. Deze aanrijding was schijnbaar niet belangrijk genoeg want de man is vervolgens doorgereden.

Op de Noordervaart in Hoogkarspel ramde de man als klap op de vuurpijl twee geparkeerd staande auto's. Na deze mooie uitsmijter kon hij niet meer verder rijden aangezien de wielen onder zijn wagen scheef waren komen te staan.

Niemand raakte gewond bij de drie losstaande aanrijdingen. De man is vermoedelijk door het niet op tijd innemen van medicatie onwel geworden. Zijn rijbewijs is ingenomen en onderzoek zal uitwijzen of hij nog met zijn auto aan het verkeer zal gaan deelnemen.

Met dank aan Boesh voor de submit.