Twee Britse 'borstenmeiden' vrijuit

Not Safe For Work (NSFW)Een rechtszaak tegen twee Britse blondines die voor het gerecht waren gedaagd wegens onzedelijk gedrag, is op het laatste moment afgeblazen. De dames waren aangeklaagd omdat ze hun borsten toonden aan een bewakingscamera.

Abbi-Louise Maple and Rachel Marchant, beiden 21, ontblootten op het strand van Worthing in West Sussex hun 'tetten' toen ze de camera zagen en schudden bevallig met hun boezem naar de lens. De bediende van de camera kon er echter niet om lachen en belde de politie. Even later werd het tweetal aangehouden.

De kwestie zorgde in Groot-BrittanniŽ nogal voor ophef. Een rechtszaak zou de belastingbetaler minstens 8.000 pond hebben gekost en de twee twintigers konden maximaal tot zes maanden celstraf of 5.000 pond boete worden veroordeeld. Nogal overdreven voor een geintje vonden veel Britten.

Abbi zegt in een reactie dat ze voor de lol hun borsten lieten zien. ''Er was niemand in de buurt dus we dachten dat het geen kwaad kon. We zijn gewoon twee jonge meiden die een beetje lol maakten.'' Haar vriendin voegt toe dat ze niemand wilde shockeren. ''Ik vond de aanklacht bovendien nogal idioot omdat mensen op het strand vaak topless zonnebaden. De hele kwestie is zonde van de tijd en het geld geweest voor justitie. Ze kunnen zich beter concentreren op drugsdealers en verkrachters dan op meiden die wat lol maken.'''Gewoon jonge meiden die lol maakten'