Fransman slacht hond tijdens paddotrip

Icoon ShockingEen 28-jarige Fransman heeft vrijdagavond in Amsterdam onder invloed van paddo's en wiet zijn hond vermoord. Het beest moest met een schaar en mes worden bewerkt om zijn geest vrij te maken, zo verklaarde de man tegen de politie.

Agenten troffen de verwarde man naakt en onder het bloed aan in zijn busje aan de Herengracht. In de auto lagen de geslachte hond en een bebloedde schaar en mes. De binnenzijde van het voertuig was bedekt met bloedspetters en vegen.

De man verklaarde dat hij paddo's en wiet had gebruikt.

Het is al het vierde incident dit jaar in de hoofdstad met paddo's. Vorige week sprong een toerist uit IJsland uit een hotelraam na het eten van de geestverruimde zwam. Vorige maand draaide een 22-jarige Britse toerist compleet door na het nuttigen van te veel paddo's en sloopte een deel van een hotel aan de Martelaarsgracht. En in maart sprong een 17-jarige Franse toeriste van een brug bij de IJ-tunnel de dood tegemoet na het nuttigen van paddo's. VVD-kamerlid en oud-hoofdofficier van Justitie Fred Teeven reageerde daarop met de suggestie om ook verse paddo's op de lijst met harddrugs te zetten. Gedroogde staan daar al op.Paddo's

Met dank aan KlapMongeaul, MikeV, Xankot en unioz voor de submit.