FOK!radio: Vrouwen nemen uitzending over

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Het is nog altijd een mannenbolwerk en daar moet maar eens verandering in komen. Dus dachten een paar FOK!vrouwen: laten we FOK!radio vanavond maar eens overnemen. Het is dus vrouwenavond bij FOK!radio. MissHobje neemt de presentatie-plaats in van Nolius, die er dus vanavond niet zal zijn. De uitzending begint uiteraard weer om 20:00 uur.

MissHobje komt niet alleen. Ze neemt moderator Isabeau en ex-mod Liejannuh mee. Liejannuh was twee jaar lang moderator van het Travel-forum. Eind 2004 nam ze afscheid van de crew. Isabeau heeft nu zelfs twee fora onder haar hoede. Ze is mod van het Theater, Taal en Kunst-forum en van het Culinesse à gogo-forum (CUL). Mocht je dus nog kooktips nodig hebben, dan is vanavond je kans, aangezien MissHobje ook mod is van CUL.

Vrouwen zijn op het technische vlak natuurlijk wat minder onderlegd , dus Martijn is er wel bij. Hij heeft zich de afgelopen dagen goed voorbereid door de Margriet, Linda, Flair en Fancy van voor tot achter te lezen. Ook heeft hij een fors aantal afleveringen van Desparate Housewives, Gilmore Girls, Sex & The City en Ally Mc Beal in een lange televisie-marathon voor zijn kiezen gekregen.

Ook hebben we aandacht voor een hele speciale uitzending! Aanstaande zaterdag zijn we namelijk weer live in Eindhoven. Het belooft een dolle boel te worden. Meer info is hier te vinden.

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. We proberen weer contact te krijgen met Yvonne in Turkije en FA Nikky neemt de week met het forum met ons door. Blinky legt weer een stelling voor.

Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten. Zelf ook wat te melden? Je kunt ons tijdens de uitzending ook bereiken via Skype. Onze skypenaam is actionradiolive.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terug luisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.